Koncerter og Standup i kinorama

Glæd dig til nye store oplevelser på 1. klasse i Kinorama.

Kom til både koncerter og standup på en måde som du aldrig har prøvet det før!

Informationer om vores "Open Mic" arrangementer finder du lige her: Open Mic i Kinorama

Scroll ned og se programmet herunder....

 

MARIE CARMEN KOPPEL OG BENJAMIN KOPPEL

Adventskoncert – 6. december 2020 kl. 15:00

Vi er stolte over at kunne præsentere jer for Marie Carmen Koppels Trio med hendes vidunderlige bror, Benjamin Koppel, på saxofon og Steen Rasmussen på keys.

De kommer og byder på lækre evergreens, samt lidt fra eget repertoire.

Marie synger juleglæden ind, alt imens hendes vidunderlige bror spiller lidt på keys og lader hans magiske saxofon tale i rummet.

Billetten inkluderer en kop kaffe og et stykke kage.

Koncerten varer ca. 60 min. + pause.

Køb din billet lige her: Marie Carmen Koppel og Benjamin Koppel

Open Mic I Kinorama

11. december kl. 20:00

Open Mic bliver komikkens legeplads hvor nye og håbefulde komikere kan prøve sig selv af foran et publikum. Mindre erfarne komikere eller amatører får chancen for at få et spot på scenen i ca. 10 minutter. For nogle er det måske første gang i spotlyset, mens det for andre handler om at forfine håndværket og få jokes og timing til at gå op i en højere enhed. Der vil være 10 optrædende ved hver Open Mic.

Etablerede komikere kan også dukke op og teste nyt materiale. Som publikum ved man derfor aldrig, hvem man kommer til at opleve på scenen. Til at styre slagets gang er der ved hver Open Mic to værter der også vil gøre sit til at det bliver sjovt og underholdende. Værterne har, udover at binde aftenen sammen, også til opgave at prikke nye upcoming komikere på skulderen, så der altid er forskellige nye talenter på scenen.

Køb din billet lige her: Open Mic i Kinorama

Julegospel i Kinorama - med May&Bay

19. december kl. 14:30

Sammen med en lille gruppe af gospelsangere synger May og Steffen julen ind lørdag d. 19. december i Kinorama. Ud over gospeljulesange, vil du også kunne høre andre kendte julesange som Silent Night, Mary’s Boychild og En stjerne skinner i nat!

Steffen og May har samarbejdet omkring gospelmusikken i over 10 år. Steffen leder gospelkor i Kolding og Middelfart mens May er leder af Gospelfællesskabet Sønderborg med 5 gospelkor. Udover gospelkorene har de instrueret mange gospelworkshops, afholdt koncerter og deltaget ved flere cd indspilninger.

Billetten inkluderer en kop kaffe og et stykke kage.

Køb din billet lige her: Julegospel i Kinorama - med May&Bay

 

HR WEYSE

15. januar 2021 – kl. 20:00

Det er en udsøgt fornøjelse at kunne præsentere den charmerende skuespiller Jens Jacob Tychsen, også kendt som Hr. Weyse fra den populære TV2-serie Badehotellet.

Han vil på bedste musikalske vis invitere os bag om kameraet.

Det bliver en skøn aften med en bred vifte af fraklip, film og fotos, hvor Jens Jacob Tychsen formidler, snakker og synger sig igennem samarbejdet med de andre skuespillere, tilblivelsen af den succesfulde Tv-serie og de fantastiske toner serien er badet i.

Billetten inkluderer en lækker let tapas-anretning og én øl, vin eller vand.

Arrangementet varer ca. 60 min. + pause.

Køb din billet lige her: Hr Weyse i Kinorama

ANDERS BLICHFELDT

23. april 2021 – kl. 20:00

Anders Blichfeldt hører til toppen af de største og mest alsidige danske sangere med sin tid i Big Fat Snake, sine sideløbende soloprojekter og medvirken i Toppen af Poppen sidste år.

Oplev numre, som bl.a. ”Bonsoir Madame”, ”No Peace Like In Heaven” og måske får vi en fortolkning eller to fra Toppen af Poppen.

Billetten inkluderer en lækker let tapas-anretning og én øl, vin eller vand.

Koncerten varer ca. 60 min. + pause.

Køb din billet lige her: Anders Blichfeldt

 

SKO/TORP

28. maj 2021 – kl. 20:00

Glæd dig til at den danske poprock-duo, Sko/Torp, inviterer indenfor til intimkoncert hvor du kan genopleve kæmpehits, som bl.a. ”On a long lonely night”, ”Glorious Days” og ”Familiar Roads”, som bliver levereret varmt og ærligt.

Mon ikke vi også får et par enkelte fortolkninger fra TV2 programmet "Toppen af Poppen", som Søren Sko var aktuel i, forrige år.

Billetten inkluderer en lækker let tapas-anretning og én øl, vin eller vand.

Koncerten varer ca. 60 min. + pause.

Køb din billet lige her: Sko/Torp

 

ANNE DORTE MICHELSEN OG MARIA BRAMSEN

11. juni 2021 – kl. 20:00

Anne Dorte Michelsen og Maria Bramsen fra Ray Dee Ohh og Tøsedrengene byder på de største hits de har lavet gennem de sidste 35 år.

Nu vender de to sangerinder tilbage i en ny, stærk konstellation, hvor tøserne synger alle deres største og lyslevende hits fra de sidste fire årtier. Hits som går lige i hjertet, samt en række ny-skrevne numre.

Glæd dig til numre som bl.a. ”Jeg Vil La Lyset Brænde”, ”Mandags-Stævnemøde”, ”Indianer”, ”Sig Du Ka’ Li’ Mig” og ”Så Gik Der Tid Med Det”.

Billetten inkluderer en lækker let tapas-anretning og én øl, vin eller vand.

Koncerten varer ca. 60 min. + pause.

Køb din billet lige her: Anne Dorte Michelsen og Maria Bramsen